廣告

《愛.回家》率先劇透 蘇韻姿爆新戀情?

更多 藝人蘇韻姿憑處境劇《愛.回家之開心速遞》飾演「熊心如」一角人氣急升,日前她與同劇的「送水輝」許家傑齊齊出席活動。二人除了大開金口唱歌外,又與現場觀眾玩遊戲大搞氣氛,她說:「影相環節感受到佢哋嘅熱情,因為平時忙拍劇少出街,所以唔覺好多人認得我,當日見現場反應咁好,令我都覺得好溫

無綫欠佢哋一個「視帝」 最多竟然被提名16次都食白果
拎住「老婆」接機牌冧爆林嘉欣 劉青雲:郭藹明肯定頂唔順
《復仇者聯盟4》IRON MAN 原成年女兒片段被刪
蘇韻姿日前與許家傑出席活動。

藝人蘇韻姿憑處境劇《愛.回家之開心速遞》飾演「熊心如」一角人氣急升,日前她與同劇的「送水輝」許家傑齊齊出席活動。二人除了大開金口唱歌外,又與現場觀眾玩遊戲大搞氣氛,她說:「影相環節感受到佢哋嘅熱情,因為平時忙拍劇少出街,所以唔覺好多人認得我,當日見現場反應咁好,令我都覺得好溫暖。」

劇中她與「朱天梯」梁証嘉似乎會有感情發展,蘇韻姿叮囑大家要留意劇情:「我希望演出方面會有新嘗試,因為我都係新人,拍處境劇都係第一次出街嘅劇,會努力做好,希望大家鍾意。」

廣告

COMMENTS