廣告

激罕晒溫馨 郭富城方媛拖實囡囡行公園

查看相片 更多 天王郭富城太太方媛趁住尋日係「六一國際兒童節」,罕有地晒出一家三口嘅照片,佢哋三個手拖手喺公園行緊,真係溫馨到爆! 相中佢哋都係背向鏡頭,城城就一貫打扮戴晒口罩同Cap帽,方媛身穿一件粉色加印花短袖上衣,搭配窄身牛仔褲,手腳纖瘦完全睇唔出今年四月 先至第二度

這些女星都整過龍?張曦雯、岑麗香樣貌再進化,網民:停手啦!
姊妹裙度身訂造!何超盈:因為我個肚好巨型
春晚看點/林志玲演出水中芭蕾 秦嵐、迪麗熱巴都來了

查看相片

天王郭富城太太方媛趁住尋日係「六一國際兒童節」,罕有地晒出一家三口嘅照片,佢哋三個手拖手喺公園行緊,真係溫馨到爆!

相中佢哋都係背向鏡頭,城城就一貫打扮戴晒口罩同Cap帽,方媛身穿一件粉色加印花短袖上衣,搭配窄身牛仔褲,手腳纖瘦完全睇唔出今年四月 先至第二度做媽咪,睇嚟佢產後收身真係做得好好。而大女Chantelle就着住件紅Tee好搶眼,紮住辮仔嘅佢四圍望好似對公園所有事物都好感興趣。而細女Charlotte就未有入鏡,相信係因為出世冇耐,所以今次行公園就未有機會同行。

查看相片

啱啱四月先生完,方媛咁快就收身成功。

查看相片

城城一向好少晒家庭照。

查看相片

趁住國際兒童節派福利。

廣告

COMMENTS