廣告

蜜遊東京斷正 朱敏瀚余思霆承認戀情

查看相片 2017年華姐冠軍余思霆,上年6月與拍拖3年嘅男子組合天堂鳥成員Tyrese分手,之後就傳出佢同無綫劇集「御用細佬」朱敏瀚(Brian)撻著,不過當時二人就否認。不過「紙包唔住火」嘅,今日就有報道指有人見到余思霆與朱敏瀚蜜遊東京。 查看相片 查看相片

【安心出軌】曾與安仔搭膊合照 馬明微博留言:努力工作
可惜!TVB唯一有演技的當家花旦,也暫時不拍港劇了
TVB御用丫鬟,苦熬12年做配角,離巢後化身廣告吸金王

查看相片

2017年華姐冠軍余思霆,上年6月與拍拖3年嘅男子組合天堂鳥成員Tyrese分手,之後就傳出佢同無綫劇集「御用細佬」朱敏瀚(Brian)撻著,不過當時二人就否認。不過「紙包唔住火」嘅,今日就有報道指有人見到余思霆與朱敏瀚蜜遊東京。

查看相片

查看相片

報道指佢哋喺上星期四齊齊坐機場巴士去成田機場,準備搭飛機返香港。傳媒就喺香港機場見到佢哋好小心咁前後腳出閘,同行仲有一位中年女士,應該係朱敏瀚嘅媽媽。

之後,佢哋三個就喺機場食飯,期間有講有笑,而朱媽媽就似乎被冷落,所以就自己玩電話。埋單後,朱敏瀚就拎咗余思霆手上嘅罐裝汽水飲,咁熟手同順手咁拎,好明顯係情侶關係啦!食飽飽當然係返屋企,佢哋之後就行咗去卸貨區坐Van仔返朱敏瀚位於沙田嘅屋企。到達朱敏瀚屋企樓下後,余思霆亦一齊拎埋行李上樓,睇落佢哋已經發展去到同居階段喇喎!不過余思霆就話架車去完沙田,之後再去佢將軍澳屋企。

戀情曝光後,余思霆及朱敏瀚雙雙承認戀情,希望大家可以俾空間佢哋。

查看相片

查看相片

查看相片

廣告

COMMENTS