廣告

【安心出軌】爆阿爸偷食阿媽唔敢離婚 黃心美:我窮盡一生都唔要似佢

安心出軌爆出後轟動全城,往後下來有關枝節也似爆不完。繼形象指導張學潤爆料,有圈中姐妹花的一位電視台節目主持,入行前曾在外地搶人夫惡行後,今期《東周刊》就報道,網上有討論區瘋傳黃心穎家姐黃心美去年10月的訪問片段,當中心美疑指父親曾有婚外情,「同天下男人一樣,都有唔專一嘅時候」;又暗

田蕊妮帶佬返歸 報復杜汶澤
2019精彩韓劇多到你睇唔切!5部必看韓劇指南 大卡士、大製作保證你不追後悔!
【嫁雞隨雞】《嫁到這世界邊端》藝人版 位位變幸福人妻

安心出軌爆出後轟動全城,往後下來有關枝節也似爆不完。繼形象指導張學潤爆料,有圈中姐妹花的一位電視台節目主持,入行前曾在外地搶人夫惡行後,今期《東周刊》就報道,網上有討論區瘋傳黃心穎家姐黃心美去年10月的訪問片段,當中心美疑指父親曾有婚外情,「同天下男人一樣,都有唔專一嘅時候」;又暗示母親得知事件卻不敢離婚,稱母親多年來都不離開父親,她也不知媽媽是不捨她們4姊妹,還是沒工作能力去養活自己,所以她說:「我窮盡一生都唔要似佢,我諗我同媽咪係行緊一條好相反嘅路。」

心美父親是中醫師黃沛霖,95年全家移民加拿大,黃父獨自留港賺錢養家。近年心美常在社交平台上載全家福,跟父親合照多過同阿媽,今個月初她更上載多張童年照祝父親生日,留言:「多謝你為呢頭家同5條Queen所付出嘅一切,依家四個女都出身嘞,享福唔講得,但係希望你好好享受生活。」。

廣告

COMMENTS