廣告

【安心出軌】首開腔稱感悔 黃心穎:對唔住馬明

歌手許志安被爆出與藝人黃心穎「偷食」,無綫助理總經理(藝員管理及發展)樂易玲表示,昨有與主角之一黃心穎接觸,「昨晚同心穎傾咗好耐,佢好後悔好後悔,佢知道自己犯咗好大嘅錯,佢好對唔住受牽連嘅人,特別係父母及家人,對唔住公司,對唔住馬明同馬明嘅屋企人。呢一刻佢嘅情緒仍然未平伏。公司覺得佢需

鄭秀文好閨蜜發長文,直言許志安為人花心,反問黃心穎良心在哪裡
【的士偷情斷正】許志安記招疑似新聞稿流出
【安心出軌】曾與安仔搭膊合照 馬明微博留言:努力工作

歌手許志安被爆出與藝人黃心穎「偷食」,無綫助理總經理(藝員管理及發展)樂易玲表示,昨有與主角之一黃心穎接觸,「昨晚同心穎傾咗好耐,佢好後悔好後悔,佢知道自己犯咗好大嘅錯,佢好對唔住受牽連嘅人,特別係父母及家人,對唔住公司,對唔住馬明同馬明嘅屋企人。呢一刻佢嘅情緒仍然未平伏。公司覺得佢需要休息一段時間嘅。」

樂易玲表示:「琴日好多記者搵我,我話想沈澱一下點去處理這件事,同公司及同事商量點去回應。

另外,樂易玲表示:「馬明話佢OK,大家唔使擔心佢。馬明佢好乖,佢自己要求繼續開工,叫大家唔使遷就佢,所以佢今晚會繼續如常開工拍攝降魔的外景。」

廣告

COMMENTS