廣告

田蕊妮帶佬返歸 報復杜汶澤

查看相片 更多 藝人田蕊妮(阿田)和李佳芯(Ali)昨日現身「TVB 2019戲劇綜藝強勢登場發布會」,對老公杜汶澤趁她不在港載女返歸一事,阿田稱很清楚老公行程,約朋友食飯是正常事:「正如佢出埠拍戲,我都會約Ali同唐詩詠食飯。(佢約女喎!)呢鑊我蝕咗囉,下次我會搵靚仔食

杜汶澤背妻帶女返歸斷正!
杜汶澤煮麵失敗道歉 不忘寸爆「師奶呃錢電視節目主持人」……
平日把口攣都拗直阿澤三答:點會答你吖!
田蕊妮笑李佳芯男友陳炳銓「誓不低頭」。

查看相片

藝人田蕊妮(阿田)和李佳芯(Ali)昨日現身「TVB 2019戲劇綜藝強勢登場發布會」,對老公杜汶澤趁她不在港載女返歸一事,阿田稱很清楚老公行程,約朋友食飯是正常事:「正如佢出埠拍戲,我都會約Ali同唐詩詠食飯。(佢約女喎!)呢鑊我蝕咗囉,下次我會搵靚仔食飯,兼會載返家中,點都會叫『男人一定要趷高個頭先得』!」講到可借Ali男友陳炳銓一用,阿田說:「炳銓!佢行山好悶喎!」對於借炳銓一用,Ali好有信心說:「我冇見過佢耷低過頭。」阿田即笑指誓不低頭。

講到當日得悉老公「帶女夜歸」可有「心離一離」?阿田笑說:「因為我知佢行程,所以我只係問佢影得樣唔樣衰先,佢話係好樣衰。其實個女仔唔係圈中人,有咁反應(縮低頭)係好正常。」

杜汶澤載女返歸斷正。

廣告

COMMENTS