廣告

驚訝大仔Lucas大得快 張栢芝:已經高過我

張栢芝最近活躍於社交網站,她日前就上載一張大仔Lucas的近照,相中可見Lucas正在低頭玩手機,第一眼看過去跟爸爸謝霆鋒非常相似,果然盡得爸爸真傳! 她留言:「剛剛一落樓下見到有個男仔,我心里在想邊個靚仔咁早去我屋企,原來係自己個仔,真係不敢相信他們的長大速度轉變快過香港的天氣報

吳業坤想抹走「偽毒」稱號 樂易玲:是跟一世的腳印
《頭文字D》續集停拍 麥兆輝:再拍毀經典
大陸網民傳雙宋婚變?Deep V宋慧喬新廣告晒仙氣

張栢芝最近活躍於社交網站,她日前就上載一張大仔Lucas的近照,相中可見Lucas正在低頭玩手機,第一眼看過去跟爸爸謝霆鋒非常相似,果然盡得爸爸真傳!

她留言:「剛剛一落樓下見到有個男仔,我心里在想邊個靚仔咁早去我屋企,原來係自己個仔,真係不敢相信他們的長大速度轉變快過香港的天氣報告,每一天高幾吋,現在已經高過我了怎麼辦?」

其實Lucas今年只得11歲,不過已經比媽媽高,相信長大後肯定是一名小鮮肉!

廣告

COMMENTS