廣告

推出個人寫真選外國 王麗嘉:香港男人目光比較鹹濕

1 / 1 王敏德二女王麗嘉(lrisa)今晚(15/2)收起性感出席在尖沙咀舉行的外國著名時裝店開幕禮。lrisa透露今年會為一個著名內衣品牌做代言人:「好開心2019年會有一個咁大嘅project,除了做代言人之外,自己嚟近都有個構思,想推出個

【六舊腹肌出晒嚟】無綫「御用細佬」 朱敏瀚為新劇戒口狂操肌
《開心速遞》順應民意 池美麗扮「飯腳妹」神還原呃飯食事件
爆出與友人涉非法賭博 車太鉉道歉:退出手上所有節目
1 / 1

王敏德二女王麗嘉(lrisa)今晚(15/2)收起性感出席在尖沙咀舉行的外國著名時裝店開幕禮。lrisa透露今年會為一個著名內衣品牌做代言人:「好開心2019年會有一個咁大嘅project,除了做代言人之外,自己嚟近都有個構思,想推出個人護膚品牌,但都會可能再遲少少先。」

一向性感見稱的Irisa,原來都好抗拒香港男士的目光,被問到會否在香港推出個人寫真集?Irisa直言:「如果要出寫真集,相信不會在香港出,因為我自己有少少驚,覺得香港啲男人嘅目光比較鹹濕,所以的都唔係好夠膽,相比外國人佢哋會用藝術嘅目光去欣賞,所以我依家喺香港出街都會少咗性感。」(假如人多擠迫時候,遭遇到狼手會點反應?)「我諗我會中佢兩拳打埋去,因為我自己都幾大力,咁所以千其唔好亂嚟,我真係夠膽㗎!」

廣告

COMMENTS