廣告

子丹縮胸凸腩自誇仲係靚仔

查看相片 更多 甄子丹在新片重現經典打鬥場面,雖然自爆胸肌縮水兼有健康肥腩,但着番舊戲服依然啱身! 甄子丹前晚與伍允龍為電影《肥龍過江》於九龍灣拍攝煞科戲,他表示該場口是以搞笑手法,將自己15年前的經典作《殺破狼》場面重現:「喺同一條巷,着番同一套衫、揸同一支棍。(件衫仲

被批「愛講謊話」 張柏芝怒回4字反擊
愛女正面罕有曝光 霍汶希: 我的小法拉已變長大
劉佩玥同細妹Christie十足餅印咁似樣 絕對有潛質加入娛樂圈!
甄子丹着番當年戲服仲啱身,唔覺有肚腩喎!

查看相片

甄子丹在新片重現經典打鬥場面,雖然自爆胸肌縮水兼有健康肥腩,但着番舊戲服依然啱身!

甄子丹前晚與伍允龍為電影《肥龍過江》於九龍灣拍攝煞科戲,他表示該場口是以搞笑手法,將自己15年前的經典作《殺破狼》場面重現:「喺同一條巷,着番同一套衫、揸同一支棍。(件衫仲啱着?)啱!仲鬆咗!因為胸肌冇以前咁大,反而肚腩肥咗,係健康肥。」他表示還會玩轉《導火綫》,自己玩自己搞笑一番:「不過套戲唔係完全喜劇,我唔識胡鬧,呢個交畀拍檔晶哥(王晶)。我同佢合作咗三部戲,分擔唔同崗位,套戲拍咗一年,我哋邊拍邊改。」

肥仔造型 仔女認唔出

提到戲中的肥仔造型,子丹笑言是靚仔肥仔:「幾年前製作過一個廣告,就係肥仔造型,出街後啲朋友話可以將呢個角色變為電影。(太太鍾意你個肥仔造型?)啲小朋友唔認得我,仔女嚟探班唔知邊個係老竇。」

有份投資兼主演的王晶表示製作成本不菲:「有半套以上嘅戲喺日本拍攝,又喺廠搭建咗條歌舞伎町。(你今次過足戲癮?)丹爺(甄子丹)叫我演呢個角色,喺戲入面打到死,我哋兩個夾埋打幾十個,佢打幾十個,我打幾個,唔打唔知咁好打。」

今日<br>甄子丹與伍允龍重現《殺破狼》一幕,搞笑居多!

查看相片

當年<br>《殺破狼》

查看相片

廣告

COMMENTS