廣告

沈卓盈突然離巢趕嫁富男友?

藝人沈卓盈宣布離開無綫向外闖!由於事出突然,令人聯想她是否與從事內衣褲生意的富貴男友拉埋天窗!一直有問必答的她刻意避談,似乎做人妻機會相當高。 入行16年的沈卓盈昨日於社交網寫下長文,多謝一眾曾提拔她的人,包括杜之克、樂易玲、曾勵珍及余詠珊等,驟眼看以為是在台慶頒獎禮上所講的致謝詞,最後卻寫上已經

華航超正空姐「交功課」 穿比基尼「深V乳溝」千人嗨翻
98版《鹿鼎記》各主演當下現狀,有的退出娛樂圈,有的還在上學
張柏芝絕口不提第三胎生父 原因曝光!

藝人沈卓盈宣布離開無綫向外闖!由於事出突然,令人聯想她是否與從事內衣褲生意的富貴男友拉埋天窗!一直有問必答的她刻意避談,似乎做人妻機會相當高。

入行16年的沈卓盈昨日於社交網寫下長文,多謝一眾曾提拔她的人,包括杜之克、樂易玲、曾勵珍及余詠珊等,驟眼看以為是在台慶頒獎禮上所講的致謝詞,最後卻寫上已經約滿無綫,還表示能否TVB再見要看緣分!

學獨立乜都試

突然宣布離巢,記者即致電沈卓盈了解,問為何會離開無綫?她說:「其實係想嘗試唔同嘅工作,都想學吓去獨立,嚟緊乜都想去試、去學吓,希望喺事業都有多方面發展,當畀自己一個新嘅機會、新嘅嘗試。咁都會Keep住努力工作,希望新一年,所有都有好開始。」

沈卓盈與從事內衣生意的男友Calvin感情穩定,不時被拍到恩愛行街,還經常逛家品店,一直恨結婚的她突然轉變工作環境,問到是否要結婚?她即顯得避忌,拒談婚事及男友:「其實只係想畀自己一個新嘗試,畢竟同公司合作咗十幾年,一直都喺公司保護之下成長,自己都好想離開呢個舒適區,闖吓、睇吓出面嘅世界。」

早前晒相話有男友下廚,唔通真係去嫁人?

查看相片

沈卓盈向外闖,希望仲有時間派吓福利啦!

查看相片

沈卓盈在無綫參演多個劇集,包括《特技人》。

查看相片

廣告

COMMENTS