廣告

古巨基開五千呎studio 焦點竟落在倪震身上!

更多 古巨基日前在社交媒體宣布自己的五千呎studio正式開幕,好友周慧敏以及唐詩詠都有出席開幕派對,表示支持。基仔在facebook直播中,介紹道:「呢度大概有5千幾呎,其中2千幾呎會用嚟做服裝的倉,3千幾呎就會用嚟做拍攝嘅studio,之前《子華說》嘅MV就喺度拍。嚟緊有隻新

吳嘉熙:覺得自己好淫蕩!
張晉44歲生日飯局 朱茵素顏被網友激讚
平凡路人秒變電眼男神!一個部位就達成 神奇變化網驚:口罩救全臉

古巨基日前在社交媒體宣布自己的五千呎studio正式開幕,好友周慧敏以及唐詩詠都有出席開幕派對,表示支持。基仔在facebook直播中,介紹道:「呢度大概有5千幾呎,其中2千幾呎會用嚟做服裝的倉,3千幾呎就會用嚟做拍攝嘅studio,之前《子華說》嘅MV就喺度拍。嚟緊有隻新歌叫《太空艙》都喺度拍嘅,所以嚟度自用都歡迎大家嚟租用。」Vivian接着說道:「我都喺度拍過嘢,影宣傳片。」

基仔的studio除了有無敵大海景外,還擁有開放式廚房,他透露:「有廚房係因為可以拍烹飪節目。」而當中最得唐詩詠歡心就是大理石廁所,她稱:「重點係廁所,呢度有好大嘅化妝間,又有有更衣間。」攞住杯紅酒帶大家參觀廁所的基仔亦稱自己在這個廁所開過音樂會,相當搞笑。

當天,除了周慧敏外,倪震亦有現身支持。照片中,周慧敏依然十年如一日,少女味十足,但現年57歲的倪震略顯老態倪震當初也是娛樂圈數一數二的帥哥,顏值完全不輸男明星,和周慧敏站在一起也是很有顏值!但看到倪震的近照,不少網友都留言感嘆倪震昔日的風流不在。

廣告

COMMENTS