廣告

聽老婆話斷食洪金寶𢱑獎娶二奶

影星洪金寶、恬妞、張繼聰、王菀之及莊端兒等昨日現身西貢,出席林敏驄執導電影《如珠如寶》拜神儀式。洪金寶身形較早前清減,他表示按照太太高麗虹指示斷食,希望令身體更健康:「依家要戒食澱粉質,仲有每五日斷食一日飲菜汁,目的係將呢幾十年食嘅藥排出嚟。(聽話太太有獎勵?)可能畀我娶二奶啦!

張栢芝宣布誕第三胎 小王子已滿月
「暗黑周幼婷」不拍A片了 調教完男優送女新人
曾因《使徒行者》爆紅,卻為了圓夢離開TVB,如今在街頭賣唱
恬妞(左起)與洪金寶應邀與林敏驄合拍新片。

影星洪金寶、恬妞、張繼聰、王菀之及莊端兒等昨日現身西貢,出席林敏驄執導電影《如珠如寶》拜神儀式。洪金寶身形較早前清減,他表示按照太太高麗虹指示斷食,希望令身體更健康:「依家要戒食澱粉質,仲有每五日斷食一日飲菜汁,目的係將呢幾十年食嘅藥排出嚟。(聽話太太有獎勵?)可能畀我娶二奶啦!我肯做,佢已經好開心,又話我想陪啲孫耐啲,就要好好照顧自己。」

恬妞應林敏驄邀請參演,多年未拍港片的她說:「依家拍咗六日,已經唔捨得走,希望香港電影多啲搵我拍啦!(拍港劇?)我仲想開演唱會添!其實我唔鍾意拍戲,我好享受燈光同音響。」她笑言望三年內能在紅館開騷,身為創作人的林敏驄竟笑言不知恬妞有唱歌,她笑說:「你Google吓我啦!」

廣告

COMMENTS