廣告

符曉薇爆陳栢宇愛女成狂

陳栢宇(Jason)和太太符曉薇(Leanne)日前迎來愛情結晶品Abigail,榮升人父的Jason更立即變身「晒女狂魔」,可惜他因為要到內地開騷,昨日無法接妻女出院,幸好得到一班朋友幫忙。Leanne昨午4時許獨自抱B步出醫院,談到Abigail初生時有點泛黃,她直言:「都有少少擔

卓林臉上有5指印 網民質疑女友所為
常理解釋唔到!台劇誇張車禍合輯
羅家英出手救林芊妤 批林敏驄為流氓

陳栢宇(Jason)和太太符曉薇(Leanne)日前迎來愛情結晶品Abigail,榮升人父的Jason更立即變身「晒女狂魔」,可惜他因為要到內地開騷,昨日無法接妻女出院,幸好得到一班朋友幫忙。Leanne昨午4時許獨自抱B步出醫院,談到Abigail初生時有點泛黃,她直言:「都有少少擔心的,不過照過燈後,今日已經退晒,可以出院,連醫生都讚佢勁,好叻女、好健康,不用再擔心了。現在BB已開始收水,始終早產了20多天。(是否餵母乳?)對呀!原來好辛苦,有撕裂的感覺,並且每隔2、3小時就被拍醒餵奶,真係無覺好 ,不過Abigail都好乖……但都不能多讚,前兩天讚她唔扭計,立即就開始扭抱了,一放落 就喊,可能被Jason抱得多!」

Leanne又指老公好掛住女兒:「佢好恐怖,離開不過數小時,就打來視像通話,講 幾句就問個女嚮邊?我都知佢打電話 唔係搵我。(有否呷醋?)咁又唔會,以前我們會為家中飼養的貓狗爭寵,現在Jason話唔爭了,因為佢已有個女,最誇張是佢呢幾天日日到醫院,抱住個女死都唔肯放,連我媽咪和朋友 到想抱 都唔得。」

文:林子棠 圖:朱偉彥

廣告

COMMENTS