廣告

人人係女神? 時下女神必備的4個特質

今年香港小姐競選新聞較往年多,其中更有不少負面新聞! 為咗令廣大市民深入認識一眾佳麗,TVB 早前在社交平台上上載了各位佳麗15 秒的才藝表演片段。不過,唔睇尤自可,一睇就嚇親一眾網民,有啲更表示: 「到底呢班港姐,清唔清楚乜嘢係才藝。」其實唔知幾時開始,依個世代已經無公認既女神存在, 每當

大斧頭剪髮 狂斬髮絲似行刑
蜘蛛俠驚現香港? 凌空漂浮嚇壞人
女星被狗害到脫肛 慘遭醫生拆穿真相

今年香港小姐競選新聞較往年多,其中更有不少負面新聞! 為咗令廣大市民深入認識一眾佳麗,TVB 早前在社交平台上上載了各位佳麗15 秒的才藝表演片段。不過,唔睇尤自可,一睇就嚇親一眾網民,有啲更表示: 「到底呢班港姐,清唔清楚乜嘢係才藝。」其實唔知幾時開始,依個世代已經無公認既女神存在, 每當稍為標致既女仔影左張相上ig都可以係女神,過千個follower亦不在話下。雖則各人口味有異,但其實女神標準都不外乎靚同氣質。

夠麻甩夠貼地

依家一班香港男仔夢想女神已經唔係只係樣靚身材正,更加要夠麻甩夠貼地。依個年代,港女女神雖好,麻甩貼地女神更吃香! 試問帶住女朋友去食雲南米線, 你會想女朋友係隔離扯住衫袖問你有冇日本野食, 定同你一齊食皮蛋,麻辣米線好?

唔大使

試問世間肯陪你捱麥記嘅女人有幾多個?現今女神其中一個元素就係唔大使! 同女神出街預左自己比晒錢, 但如果女神餐餐都指定要食高檔日本餐廳, 出親嚟唔去高檔西餐廳唔得的話, 真係諗起都驚。所以一班巴打唔係要一個全身名牌嘅女神而一個肯一齊涯, 唔大使嘅女人, 先係真女神!

照顧男友起居飲食

男友離不開返工放工打機。一班打工仔放工已經夠頹, , 剩係想一心想盡快返屋企Hea。你話如果依個臨近崩潰嘅時候仲要花心思陪女朋友, 會係幾咁崩潰! 所以作為新一代女神! 就必須符合照顧男友依個重要元素! 大家試想像一下, 放工返屋企有女朋友幫你煮飯做家務, 食完飯仲共享一齊打機嘅美好時光, 依種人生簡直就係人生勝利組。

IG/FB要多人關注同多人Like

打開Ig 見到女神又po 相, 唔洗半個鐘已經過百個like, follower人數日日更加有增無減。其實香港各大女神的興起,主要原因就係因為女神係網絡上各種社交平台發布的相被大家推舉, 所以成為女神, 就一定要係依啲平台上有數之不盡的follower! 如果要繼續維持人氣就必須定時派糧食, 例如影下氣質女神相等等。

廣告

COMMENTS