廣告

【棟仁的時光】 唐詩詠洪永城秘密復合兩個月?曾志偉幫手復合

1 / 1 【棟仁的時光】 唐詩詠洪永城秘密復合兩個月?曾志偉幫手復合 被譽為「不能錯過的女友」嘅唐詩詠同洪永城於去年5月和平分手,唔少網民都好想佢地復合!而頭兩人就被影到撐檯腳,但因為被傳媒撞破而即閃,之後復合嘅消息就不斷流出。詩詠於年頭頒獎典禮上

邱淑貞全家撐張學友演唱會 三女沈晨完全繼承靚媽因子
奇異博士鞠躬動作被罵 原來與信仰有關
丁噹放送辣腰細腿開球 化身最美啦啦隊
1 / 1
【棟仁的時光】 唐詩詠洪永城秘密復合兩個月?曾志偉幫手復合

被譽為「不能錯過的女友」嘅唐詩詠同洪永城於去年5月和平分手,唔少網民都好想佢地復合!而頭兩人就被影到撐檯腳,但因為被傳媒撞破而即閃,之後復合嘅消息就不斷流出。詩詠於年頭頒獎典禮上奪得視后時,都有大方感謝洪永城喺網上鼓勵自己,再之後被問到同洪永城有冇機會復合,詩詠就表示隨緣,亦曾講過:「到時先知道有冇可能。」今日就有指唐詩詠被爆同洪永城秘密復合兩個月,更由曾志偉出手撮合兩人!唔知道係咪真架呢?

報導就話詩詠同洪永城一齊做gym調情,但睇返詩詠Instagram只係見到佢自己一個健身,同埋已經係3月嘅事,同時又唔見洪永城有post做gym嘅相,咁究竟佢地係咪一齊去做gym呢?

廣告

COMMENTS