女神show玉臂唔覺意露點 睇完嚇死你

眼大大,仲著住日本少女殺死仔嘅樽領冷背心……很想要吧。睇埋條片啦,佢仲「側漏」添。嘩!乜咁大隻?!!

查看相片

查看相片

查看相片

去片

其實呢個「女神」,係日本爆肌男菅原辰馬。佢喺網絡瘋傳嘅日本大隻佬烤肉店度打工,平時當然有舉下嘢啦,仲參加過健美比賽添。愚人節嗰日,佢就拍咗條咁嘅片,仲搵friend幫手化妝set頭。結果條片有過百萬人睇,得人驚過佢個look!

呢個「呃視覺效果」嘅年代,總之睇片睇相都唔好當真。

查看相片

原文傳送門

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s