廣告

男生必讀! 旅行時 令女生冧冧豬的8個小舉動

坊間成日都有好多討論將香港嘅女性同其它亞洲地區女性比較,好多時結果都指出香港男士一般覺得其他地區女士比較吸引,而香港女性就比較偏獨立,欠缺小鳥依人嘅一面。不過其實無論係咩地方嘅女性,內心總會渴望有另一半嘅呵護同愛惜,只係佢哋唔識得表達,如果男士想趁住旅行嘅時候好好維繫同女友嘅關係,以溫柔攻陷對方嘅心

全球最小的6吋屏手機 Sharp Aquos S3 發佈,用薛家燕換瀏海
【食在台中】喵星人陪你野餐喝咖啡 來這你也能當偶像劇女主角
玄學龍門陣:“還神”與“神還”︱伯威專欄
image

坊間成日都有好多討論將香港嘅女性同其它亞洲地區女性比較,好多時結果都指出香港男士一般覺得其他地區女士比較吸引,而香港女性就比較偏獨立,欠缺小鳥依人嘅一面。不過其實無論係咩地方嘅女性,內心總會渴望有另一半嘅呵護同愛惜,只係佢哋唔識得表達,如果男士想趁住旅行嘅時候好好維繫同女友嘅關係,以溫柔攻陷對方嘅心房,去旅行二人世界個陣,記得洗出呢10小招啦。

1.摸下對方嘅頭,因為呢個動作會令對方產生覺得被照顧同愛護嘅感覺,更會對你特別依賴。

2.係外地街頭行行下,突然從後擁抱,又或伸手攬住佢嘅腰,驚喜得來都會覺得sweet。

3.係酒店瞓喺床上面嘅時候,可以主動攬住佢,傾下密計,又或者幫佢按摩一下,畢竟旅行行咁多路。

4.見到美麗嘅景點或者風景,突然之間錫一下對方嘅額頭,驚喜得來又浪漫。

5.如果玩完一啲活動,可以主動伸手幫對方整理好頭髮。

6.就算同朋友一齊出去玩,可以不經意係佢耳邊講啲甜言蜜語。

7.如果兩個人係好狹窄嘅路上面行走,記得比對方行喺前面,令佢有一種你會喺後面保護佢嘅感覺。

8.喺靚景前影相之前主動幫對方整理一下衣服。

廣告

COMMENTS