廣告

日本奇怪廁所大集合 外型似婚禮場地都有

講起日本令人難以忘懷嘅嘢,可能好多人會諗起嘢食,或者諗起靚衫, 又可能係諗起日本出名嘅主題公園同溫泉,除咗呢幾樣之外,日本仲有一樣舉世聞名嘅嘢,就係佢哋又先進又乾淨嘅廁所,不過原來日本嘅廁所唔單止有實力,連個樣都靚過人,最近就有一個日本網友中村秀夫就開咗一個instagram 帳戶,分享咗日本各地嘅

馬來西亞「手抓海鮮」始祖來台!5種獨門醬汁、波士頓龍蝦、竹圍海鮮大口爽吃
復活島神秘石像被破解?!想不到更驚人的事實在後面…
中國建造100米高瀑布大樓 揚威海外網民熱議

講起日本令人難以忘懷嘅嘢,可能好多人會諗起嘢食,或者諗起靚衫, 又可能係諗起日本出名嘅主題公園同溫泉,除咗呢幾樣之外,日本仲有一樣舉世聞名嘅嘢,就係佢哋又先進又乾淨嘅廁所,不過原來日本嘅廁所唔單止有實力,連個樣都靚過人,最近就有一個日本網友中村秀夫就開咗一個instagram 帳戶,分享咗日本各地嘅古怪廁所,一齊嚟睇吓啦。

instagram 帳戶:toilets_a_go_go

咩叫廁所,回歸大自然咪就係最好嘅廁所囉。

係奧谷(OKU)站,呢個廁所相信係最有標誌性嘅建築物。

遠睇唔講,真係分分鐘以為呢個廁所係城堡嘅一部份。

去廁所驚自己去太耐,係水穀橋公園呢個廁所會幫你計埋時,唔使驚自己去得太耐啦。

唔講嘅話,真係以為呢個係婚禮場地多過喺廁所。

係東京台東區,呢個廁所絕對係其中一個最值得打卡嘅位置。
all pics fromtoilets_a_go_go

廣告

COMMENTS